Koekoek! WIj zoeken een customer servIce medewerker.

Koekoek! WIj zoeken een customer servIce medewerker.

Customer Service Medewerker bij De Koekfabriek

We maken steeds meer sociale impact bij De Koekfabriek. Dat doen we samen met heel veel gave klanten. Om ervoor te zorgen dat we onze service naar hen op de juiste manier doorzetten, gaan we ons verkoopteam uitbreiden.

Als customer servicemedewerker bij De Koekfabriek ben je een bruisend middelpunt van het bedrijf, en draag je bij aan een betere samenleving. Bij De Koekfabriek worden namelijk (h)eerlijke koekjes gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om hen weer een betekenisvolle plek in de maatschappij te bieden. Jouw functie is daarbij van onschatbare waarde.

Jouw werkzaamheden bij De Koekfabriek zijn niet alleen gericht op het verkopen van onze overheerlijke koekjes, maar ook op het onderhouden van de contacten met onze klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en weet als geen ander hoe je hen kunt adviseren over onze producten. Jouw enthousiasme, passie voor het product en klantgerichte houding zorgen ervoor dat onze klanten keer op keer bij ons terugkomen.

Je werkt nauw samen met het verkoopteam en de bakkerij om ervoor te zorgen dat alle processen soepel verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders, het opstellen van offertes en het beantwoorden van vragen van klanten. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van onze verkoopprocessen en denk je actief mee over hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Je werkt vanuit onze bakkerij en kantoor in Wageningen.

Bij De Koekfabriek draait alles om kwaliteit, service en maatschappelijke betrokkenheid. Jij bent een betrokken en gedreven persoonlijkheid, die zich wil inzetten voor een mooiere wereld. Bij De Koekfabriek krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en bij kunt dragen aan ons gezamenlijke doel.

 Interesse? Mail je gegevens dan naar michel@dekoekfabriek.com