MAAK KENNIS MET BART!

MAAK KENNIS MET BART!

Dit is Bart! 42 jaar en een van de chauffeurs van De Koekfabriek. Dagelijks sjeest Bart het hele land door om iedereen op tijd te voorzien van onze heerlijke koekies. Bart kent de Nederlandse wegen op zijn duimpje en denkt graag mee in hoe iets beter en efficiënter kan. En als hij een keertje niet in de auto zit, dan staat hij wel op de werkvloer om mee te helpen met inpak werkzaamheden. Je hoort het al, Bart is van alle markten thuis. Een echte allrounder, iemand die je er heel goed bij kan hebben!

Hoe ben je bij De Koekfabriek terecht gekomen? ‘Ik kende degene die het filiaal in Breda ging opzetten. Zij had mij al een paar keer gevraagd of ik niet wilde komen werken bij De Koekfabriek. Ik werkte op dat moment nog bij Avans Hogeschool in de schoonmaak, maar door bezuinigingen hield mijn baan op. Toen ik hoorde dat mijn baan ophield heb ik gevraagd of het aanbod nog steeds gold om te komen werken bij De Koekfabriek en dat was zo!’ En zo geschiedde is Bart vier jaar geleden begonnen bij De KoekfabriekEerst als vrijwilliger bij de vestiging in Breda en later onder contract.

Wat maakt jou werk zo plezierig? Het allerleukste vind ik het om met de auto langs al onze klanten te gaan om de bestellingen af te leveren. We hebben leuke klanten! Maar wat mijn werk ook erg plezierig maakt zijn mijn leuke en gezellige collega’s!’ 

Voor welk koekje kunnen wij jou ’s nachts wakker maken? ‘Ik vind het havermout-gember koekje erg lekker! Omdat bij dit koekje hartig en zoet met elkaar gecombineerd is.’