MAAK KENNIS MET DANI!

MAAK KENNIS MET DANI!

Dit is onze sales queen DanielaHaar ‘roots’ liggen in het zonnige Brazilië, maar de liefde heeft ervoor gezorgd dat ze naar Nederland is verhuisd. ‘Een grenzeloos verliefd gevalletje, haha’, zoals ze zelf zegt. Inmiddels woont ze alweer 16 jaar in Nederland, in Duiven, samen met haar man Rein en hun zoontje Rafael.Kun je vertellen hoe je bij De Koekfabriek bent gekomen? ‘Ik heb10 jaar voor Coca-Cola gewerkt als Rayon Manager voor het Foodservicekanaal. Ik kreeg daar veel kansen, ook om door te groeien, maar toen ik moeder werd vond ik het lastig om een drukke fulltimebaan te combineren met het moederschap.Ik had constant het gevoel dat ik tekortschoot op alle vlakken: voor mijn kind, mijn werk en zeker ook voor mezelf. Ik had daarom besloten om afscheid te nemen van Coca-Cola. Het was geen makkelijke keuze, maar ik wilde gaan genieten van het ‘moeder zijn’ en rustig zoeken naar een nieuwe baan dat mij de juiste balans en plezier zou brengen. Via Indeed zag ik een vacature voorbijkomen voor locatie manager voor De Koekfabriek in Arnhem. Dat sprak mij erg aan! Ik heb meteen gesolliciteerd en al heel snel kreeg ik een telefoontje voor een kennismakingsgesprek. En zo is het balletje gaan rollen! Ik werk nu al bijna 2,5 jaar voor De Koekfabriek, inmiddels op de verkoopafdeling als accountmanager. Dus veel contact met onze bestaande klanten en natuurlijk potentiële klanten, offertes, projecten en strategieën, etc. Geen dag is hetzelfde!’ Wij zijn blij dat wij Daniela aan ons team hebben mogen toevoegen! Aan passie voor het vak en enthousiasme voor De Koekfabriek geen gebrekZe is betrokken en zal altijd kijken wat het beste werkt zowel de klant als De Koekfabriek. En dan heeft ze ook nog eens een goede dosis humor en een lach die aanstekelijk is! Perfect toch? Wij weten in ieder geval zeker dat deze ‘salesqueen’ ons stapje voor stapje groter en mooier gaat maken!

Wat maakt jouw werk bij De Koekfabriek zo plezierig? ‘Ik ben verliefd geworden op het verhaal van De Koekfabriek. Dit combineer ik met passie voor mijn werk, leuke collega’s, informaliteit, humor en veel afwisseling. Ik voel mij hier zo thuis. Hoe mooi is dat! Ik geniet van elke stap en elke ontwikkeling die wij maken. De Koekfabriek is de laatste twee jaar zoveel gegroeid: assortiment, proces, werken met thema’s en heel veel bijzondere nieuwe klanten en samenwerkingen. Hier ben ik trots op! Daarnaast betekent het erg veel voor mij om te mogen werken met én voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kom uit Brazilië en ik moest veel leren toen ik in Nederland kwam wonen: taal, cultuur, alles... Dus ik weet hoe moeilijk het is om als allochtoon, vaak zonder netwerk, werk te vinden. Je weet pas echt hoe voelt als je het zelf hebt ervaren.’ 

Normaal gesproken moet jij natuurlijk vooral onze koekjes verkopen, maar laten we het deze keer eens omdraaien! Welke koekjes zijn jouw favoriet en zou jij kopen van De Koekfabriek? ‘Allemaal natuurlijk! Maar als ik echt moet kiezen dan springt chocolate-chip en havermout-gemberer toch wel uit voor mij. Chocolate-chip vind ik heerlijk bij een cappuccino en de havermout-gember is heerlijk bij een kopje verse gember thee!’