MAAK KENNIS MET FIRAS

MAAK KENNIS MET FIRAS

Dit is Firas! Uit noodzaak, wegens oorlog, moeten vluchten uit zijn geboorteland Irak. Samen met zijn gezin heeft hij zijn leven opnieuw opgebouwd in Nederland. Via een proefplaatsing vanuit de Gemeente Utrecht is hij bij De Koekfabriek gekomen. Een periode om te kijken of er een succesvolle match is. Deze match was er zeker en Firas kreeg een contract aangeboden. Inmiddels werkt hij al vier jaar als chauffeur bij De Koekfabriek! 

Voor dag en dauw staat Firas samen met onze bestelbus a.k.a Het Koekblik’ klaar om heel Nederland te voorzien van onze koekies. Wat zijn functie precies inhoudt? ‘Naast het bezorgen van koek, help ik ook mee met koek inpakken. Binnenkort ben ik ook verantwoordelijk voor de nieuwe inpak locatie in Bunnik!Of Firas nou op pad is met een volgeladen koekblik of op de vloer staat om koek in te pakken: hij doet het altijd met die vriendelijke glimlach!

Wat hij het leukste vindaan werken bij De Koekfabriek? 'Ik geniet van de samenwerking met mijncollega’s en de ‘blijheid’ die ik zie in de ogen van de klant wanneer ik een bestelling kom bezorgen. Sommige klanten noemen mij ook wel ‘Het Koekjes monster’.’ 

Firas zijn favoriete koekje? 'De cantuccini! Helaas verkopen wij die niet meer, maar het nieuwe zomer koekie bevalt mij ook erg goed! De amandel-sinaasappel is mijn nieuwe favoriet!’ Een waardige vervanger volgens hem. Een ding is zeker voor ons: Firas is niet vervangbaar!