MAAK KENNIS MET SHAHAYRA!

MAAK KENNIS MET SHAHAYRA!

Dit is Shahayra! Geen dag gaat voorbij zonder te lachen, zingen of dansen met Shahayra op de werkvloer. Maar zoals ze zelf zegt, ‘Ik hou meer van hard werken, dan van praten.’ En dat is zeker waar! Of Shahayra nou koek aan het snijden is of de koekjes inpakt, ze doet het met veel precisie en opperste concentratie. 

Twee jaar geleden is Shahayra vanuit het Leger Des Heils bij De Koekfabriek komen werken en ze heeft helemaal haar plekje gevonden. Wat ze het allerleukste vindt aan werken bij De Koekfabriek? ‘Snijden, inpakken… eerlijk gezegd, ik hou van al het werk dat hier is! Ik hou van mijn werk. Ik kom altijd met plezier en ik zet mij er vol voor in.’

Zijn er dingen die je op persoonlijk vlak hebt je geleerd bij De Koekfabriek? ‘Hoe ik met mensen om moet gaan. In dat ben ik niet altijd heel erg goed. Soms word ik om kleine dingen heel erg boos. Dan ga ik zitten en zeg ik tegen mijzelf ‘Hmmm Shahayra waarom ben je boos?’ en dan ben ik boos om niks. Ik heb geleerd dat beter te controleren.’ En gaat dat nu beter? ‘Ja, zeker! Soms word ik nog boos, maar het komt altijd goed!’

Van welke koekje kan jij geen genoeg krijgen? ‘Kaneel en havermout-citroen, gewoon omdat ze lekker zijn! Maar… vroeger at ik veel koekjes tijdens werk, nu niet meer. Van die koekjes word ik veel te dik, haha. Daarom nu dus minder koekjes, meer sporten!