10% van de Nederlandse beroepsbevolking wordt overgeslagen...

10% van de Nederlandse beroepsbevolking wordt overgeslagen...

Wist jij dat zo'n 10% van de Nederlandse beroepsbevolking wil meedoen, maar wordt overgeslagen😱? Daar leggen wij ons niet bij neer! Wij vinden dat iedereen een kans verdient om mee te doen én mee te werken💚.

Paul werkt al bijna 4 jaar bij De Koekfabriek en vertelt jullie graag hoe hij bij ons terecht is gekomen.

Maak kennis met Paul, hij werkt al bijna 4 jaar met veel plezier bij De Koekfabriek.

'Ik heb een lichte vorm van autisme. Doordat ik autisme heb is het moeilijker voor mij om goed mee te komen in de maatschappij en is het lastig om aan werk te komen. Bij mijn zorginstelling had ik dagbesteding, maar daar miste ik een beetje de uitdaging. Ik ben daarom een keertje gaan kijken bij De Koekfabriek in Wageningen en toen vond ik het zo leuk dat ik daar ben gaan werken. Ik werk hier nu al bijna 4 jaar, sinds juli 2019, drie dagen in de week. En ik werk ook nog twee dagen in de week op een camping.

Lekker in de buitenlucht!'