De Koekfabriek | Da's andere koek

ALLE KOEKENBAKKERS VERZAMELEN!

We hebben een super vrolijk en gemotiveerd team…dat helemaal koekwaus is! Koekies bakken, Koekies verpakken, Koekies verkopen, Koekie-marketing dingetjes bedenken, Koek administreren en natuurlijk niet te vergeten: Koekies eten! Iedere ‘Koekfabrieker’ heeft natuurlijk zo zijn favoriete Koekie.

 • “De groei die we doormaken, zowel op zakelijk- als op zorggebied, is geweldig. We hebben ons ontwikkeld tot een aantrekkelijke werkplek met een team aan fijne en professionele begeleiding. Voor mij persoonlijk is dat super om te zien en daar onderdeel van te mogen zijn!... Lees meer!

  - Angela
 • “Het sociale aspect van De Koekfabriek vind ik een verrijking van mijn vak. Ik vind het fijn om samen met een kandidaat uit te zoeken bij welke taken hij/zij zich prettig voelt. Of samen opzoek te gaan hoe die persoon op de juiste manier uitgedaagd kan worden... Lees meer!

  - Kees
 • “Inpakken vind ik het leukste om te doen. Dat is werk wat je gewoon kan doen zonder dat je er heel erg bij na hoeft te denken. Dat is soms wel heel erg fijn voor mij, omdat ik ADHD heb... Lees meer!

  - Malon
 • “Het leukste vind ik toch wel om het deeg te zetten. Lekker met een weegschaal werken en gewoon lekker een receptje volgen. Lekker precies wezen, gewoon lekker autistisch. Heerlijk vind ik dat!... Lees meer!

  - Matthyas
 • “Het betekent veel voor mij om te mogen werken met én voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kom uit Brazilië en ik moest veel leren toen ik naar Nederland kwam: taal, cultuur, alles… Dus ik weet hoe moeilijk het is om als allochtoon, vaak zonder netwerk, werk te vinden... Lees meer!

  - Daniela
 • “Ik werk niet bij De Koekfabriek, ik ‘KOEKFABRIEK’. Ik heb al jaren de geuzennaam ‘Moeder Koek’. Dat betekend dat ik mij overal mee bemoei en voor heel veel collega’s een aanspreekpunt ben voor van alles en nog wat en in hectische periodes de rust weet te bewaren... Lees meer!

  - Fanny
 • “Het leukste vind ik dat je mensen ziet ontwikkelen. Soms heb ik mijn twijfels bij iemand op de eerste dag. Na een aantal weken zie je vaak al verandering en ben ik trots dat ik die persoon zie groeien van arbeidsmatige dagbesteding of een re-integratietraject naar een zelfstandig functionerende collega... Lees meer!

  - Henk
 • “Ik vind het belangrijk dat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek verdienen. Zelf heb ik een zusje met downsyndroom, wat een grote rol speelt in de keuzes die ik maak en hoe ik denk. Ik hoop dat we als onderneming steeds groter groeien, waardoor steeds meer mensen aan de bak kunnen... Lees meer!

  - Wouter
 • “Het leuke aan werken bij De Koekfabriek is dat het nooit saai is en dat het ‘wij-gevoel’ elke dag weer aanwezig is!... Lees meer!

  - John
 • “Ik vind het erg leuk om de kilodozen in te pakken! Dan sta ik aan het einde van mijn werkdag naar de voorraadkast te kijken en bewonder ik even mijn harde werk van die dag. Het is bijna jammer dat het meeste gelijk weer weggaat voor bestellingen haha... Lees meer!

  - Kim
 • “Alles klopt hier gewoon. De mensen om mij heen, de zorgbegeleiders, de mensen van bijvoorbeeld het administratie- of social media team, iedereen klikt met elkaar. En dat in combinatie met werk dat ik leuk vind is zeldzaam. Hier bij De Koekfabriek klopt het hele pakketje en daar hecht ik heel veel waarde aan!... Lees meer!

  - Frank
 • “Ik zie maar 10%. Dit leg ik altijd uit door te zeggen dat je óf je handen voor je ogen moeten vormen tot een koker óf je zet twee lege wc-rolletjes voor je ogen en daar dan 10% van. Mijn ogen zijn goed, maar mijn zicht niet. Ik zeg altijd ‘er zit een klein breukje in de kabel’... Lees Meer!

  - Giovanni
 • “Ik heb een lichte vorm van autisme. Het is moeilijker voor mij om goed mee te komen in de maatschappij en is het lastig om aan werk te komen. Bij mijn zorginstelling had ik dagbesteding, maar ik miste de uitdaging. Ik ben daarom gaan kijken bij De Koekfabriek en ik vond het zo leuk dat ik daar ben gaan werken... Lees meer!

  - Paul
 • “Het mooie achter het concept van Open Hiring is dat je niet hoeft te solliciteren en geen CV hoeft te laten zien. De ‘wil’ om te werken is voldoende. Na mijn aanmelding werd ik drie weken later gebeld of ik een dagje wilde komen proefdraaien. Die kans greep ik met beide handen aan. Inmiddels heb ik een contract bij De Koekfabriek!... Lees meer!

  - Lia
 • “Het is belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau een kans krijgt in de maatschappij. Je ziet mensen binnenkomen die nog niet zoveel kunnen of erg terughoudend zijn. Na een tijdje zie je dat ze veel meer kunnen en zich thuis voelen. Ze horen er echt bij en dat geeft een goed gevoel om daar een steentje in bij te kunnen dragen!... Lees meer!

  - Theo
 • “Ik geniet van de samenwerking met mijn collega’s en de ‘blijheid’ die ik zie in de ogen van de klant wanneer ik een bestelling kom bezorgen. Sommige klanten noemen mij ook wel ‘Het Koekjesmonster.’... Lees meer!

  - Firas
 • “Het allerleukste vind ik het om met de auto langs al onze klanten te gaan om de bestellingen af te leveren. We hebben leuke klanten! Maar wat mijn werk ook erg plezierig maakt zijn mijn leuke en gezellige collega’s!... Lees meer!

  - Bart
 • “Nieuwsgierigheid. Dat ligt aan de basis van De Koekfabriek. Een paar jaar geleden werd ik gevraagd om met mijn horeca-ervaring mee te kijken naar een horeca-concept van een zorginstelling. Ik had me tot dan nooit beziggehouden met de onderwerpen ‘arbeidsparticipatie’ en ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.... Lees meer!

  Source