MAAK KENNIS MET FANNY!

MAAK KENNIS MET FANNY!

Dit is Fanny! 63 jaar en Office Manager van De Koekfabriek. Ze zorgt ervoor dat alles op het hoofdkantoor in Wageningen geregeld wordt. Van financiële administratie, personeelszaken en de telefoon opnemen tot aan de plantjes water geven en zorgen dat alles er piekfijn uitziet.‘Ik werk al drie jaar met heel veel plezier bij De Koekfabriek. Het was best lastig mijn vorige baan achter te laten, waar ik werkte als erkend financieel adviseur, maar ik heb er nog geen enkele dag spijt van dat ik bij De Koekfabriek ben komen werken!’ Als je denkt dat alleen onze bakkers al in de vroege uurtjes op de werkvloer staan, dan heb je het mis! Wanneer menig collega de eerste stap op kantoor nog moet zetten, heeft Fanny er al een hele ochtend opzitten! Ze heeft energie voor tien, is altijd goedgemutst, zorgzaam, houdt ontzettend van babbelen én staat haar mannetje op de momenten dat het nodig is. Een betere Office Manager dan Fanny, die ga je niet vinden!

Waarom werk jij met veel plezier bij De Koekfabriek‘Ik werk niet bij De Koekfabriek, ik ‘KOEKFABRIEK’. Ik heb al jaren de geuzennaam ‘Moeder Koek’. Dat betekent dat ik mij overal mee bemoei en voor heel veel collega’s een aanspreekpunt ben voor van alles en nog wat en in hectische periodes de rust weet te bewaren. Verder vind ik de combinatie heel erg leuk. Een sociale onderneming die op een ambachtelijke manier hele lekkere koek bakt en dit ook moet verkopen.’

Wat vind je het allerleukste aan De Koekfabriek? ‘Er gebeurt zoveel bij De Koekfabriek. Maar het leukste is als je hoort dat een kandidaat gelukkig is met zijn of haar werkplek en een steentje bijdraagt aan De Koekfabriek.’ 

Welke koekje zou jij het liefste de hele dag van willen snoepen‘Dat is geen moeilijke vraag. Het havermout-gember koekje! De knapperige havermout bite en daarna de tinteling van de gember op je tong. Perfect koekje als je het mij vraagt!’