De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek

(H)ÉÉRLIJKE KOEKIES MÉT IMPACT!

Bij BCN geven wij
óók om mensen die minder vanzelfsprekend aan de bak komen.
Mensen met een afstand
tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door een lichamelijke en/of verstandelijke handicap of herintreders en vluchtelingen. Vandaar dat wij trots zijn op onze samenwerking met De Koekfabriek. Hier krijgen deze mensen een eerlijke kans om méé te doen in onze maatschappij, zich te ontwikkelen en zo een toekomst op te bouwen. En niet geheel onbelangrijk :-): ze bakken de meest (h)éérlijke, ambachtelijke koekies. Met de
hand én heel veel liefde. Lekker sociaal! En wij vinden dat al onze gasten door heel het land, iedere dag weer het beste verdienen. Daarom hebben we bij BCN gekozen om deze drie heerlijke smaken te serveren.

CHOCOLATE-CHIP
Een klassieke lekkernij, puur genieten! Een knapperig chocolade roomboterkoekie, pure chocolade. Je choco-geluk kan niet op!

DONDERSTEENTJE
Dit koekie presenteert een perfecte smaakharmonie: kruidige speculaas en romige hazelnoot, samengebracht in een enkele hap! Da’s echt lekker!

HAVERMOUT-GEMBER
Niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze planeet! De rijke warme tonen van havermout, en een vleugje gember maken dit koekie een ware traktatie.

We hopen je snel te zien op een van onze locaties voor een vergadering met onze (h)éérlijke koekies!

Zo’n 10% van de Nederlandse beroepsbevolking wil meedoen, maar wordt overgeslagen. Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, asielzoekers mét of zonder een verblijfsvergunning. Mensen met autisme, ex-thuislozen, ex-gedetineerden. Jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken. Allemaal mensen die veelal niet gezien worden om wat ze wél kunnen. Soms zomaar van de radar verdwijnen, depressief worden of in de criminaliteit belanden. Met alle negatieve gevolgen van dien. In de eerste plaats voor henzelf, maar ook voor hun families en vrienden én de maatschappij als geheel.

Daar leggen wij ons niet bij neer! Wij vinden dat iedereen een kans verdient om mee te doen én mee te werken. Want wij geloven dat je van meedoen blij wordt. Dat je van meewerken leert en je eigenwaarde groeit. En juist dat is de eerste, oh zo cruciale stap naar een volwaardige plek in de maatschappij. Koek die naar mee(r) smaakt dus: lekker én sociaal, dat is genieten voor iedereen.

SAMENWERKEN IS SAMEN SUCCES

Bij ons staat de deur altijd open. Voor iedereen. Hoe meer verscheidenheid, hoe beter! We denken in teams, partners en relaties, want alleen dan kunnen we onze missie bereiken, zovéél mogelijk mensen laten meedoen. We hebben elkaar nodig: Koekenbakkers, koek-kopers, Koekie-investeerders, de (lokale) politiek, zorginstellingen en ga zo maar door. En wees eerlijk: samenwerken is niet alleen veel leuker maar ook veel effectiever!

WAAR DE KOEKFABRIEK VOOR STAAT

 • MET DE HANDGEBAKKEN

  Wij bakken onze ambachtelijke koek met de hand én veel liefde.

 • (H)EERLIJKE KOEKIES

  Onze héérlijke koek geeft mensen een eerlijke kans om terug te keren op de arbeidsmarkt.

 • LAAT ME LACHEN!

  Optimisme is onze tweede natuur. We houden van een lach én een knipoog.

 • SAMEN STERK

  Koekies verbinden. We doen het samen en zijn er voor iedereen.

De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek
De Koekfabriek | Da's andere koek